Кіноблог кінопанорама – reirans

Представляємо бойовики, аніме – відеоблог кіношка дивитися онлайн

Джеймс Браун: Шлях нагору / Get on Up (2014)

Джеймс Браун: Шлях нагору / Get on Up (2014)

Опис фільму – Джеймс Браун: Шлях нагору / Get on Up (2014):

  • Дивитися онлайн:

    http://goo.gl/UCaS6j

  • Рік:

    2014

  • Назва:

    Джеймс Браун: Шлях нагору

  • Оригінальна назва:

    Get on Up

  • Режисер:

    Тейт Тейлор

  • Сценарій:

    Джез Баттеруорт, Джон-Генрі Баттеруорт, Стівен Бэйджелман

  • Продюсер:

    Брайан Грейзер, Еріка Хаггінс, Мік Джаггер

  • Оператор:

    Стівен Голдблатт

  • Композитор:

    Томас Ньюман

  • Художник:

    Марк Рікер, Джессі Розенталь, Шэрен Девіс

  • Монтаж:

    Майкл МакКаскер

  • Жанр:

    драма, біографія, музика

  • Час:

    Майкл МакКаскер

  • У головних ролях:

    Чедвік Боузман, Нелсан Елліс, Віола Девіс, Октавія Спенсер, Ден Ейкройд, Ленні Джеймс, Фред Меламед, Крейг Робінсон, Джилл Скотт, Джош Хопкінс

Про фільм – Джеймс Браун: Шлях нагору / Get on Up (2014):

Смотреть онлайн Джеймс Браун: Путь наверх – В основу фільму лягла неймовірна історія життя кумира мільйонів, ікони сцени — Джеймса Брауна. Його боготворили не лише фанати, але й музиканти. Він був легендою епохи — його ім’я одним з перших включили до Зали слави рок-н-ролу.

Трейлер фільму – Джеймс Браун: Шлях нагору / Get on Up (2014):

Рецензія фільму – Джеймс Браун: Шлях нагору / Get on Up (2014):

Ну що ж, вітаю вас друзі читачі. Настав момент, коли у мене не вийшло промовчати з приводу картини і вперше залишу відгук, для цього чудового байопіка. Для початку я зазначу, що це дійсно сильний зразок саме художньої біографії, який «обов’язковий» до перегляду, як «Птах» або Рей».

Грайливо збудована оповідь картини, чіпляє тебе з першої хвилини і не відпускає до самих титрів. За два з гаком години ви станете свідком становлення одного з найбільших фанк музикантів XX століття.

Джеймс Браун був яскравою особистістю і вкрай неординарною. І у фільмі постараються розкрити його особистість з різних сторін, що на мій погляд у режисера вийшло більш ніж гідно, не вдаючись до зайвого пафосу, ми побачимо генія і божевільного.

У картині, режисер акцентує увагу на становленні Джеймса з юного бідного дарування, поп ікону, а так-же на його оточенні. Взаємини з сім’єю і колегами по сцені.

«А що там на рахунок музики?»- питав я себе перед переглядом. Історія вчить, що фільми про музикантів можуть бути і без їх пісень. Картину це може і не зіпсує, але наліт певного розчарування залишить, як сталося з «All is by my side — Джиммі Хендрікс: всі на моєму боці». Андреа Бенджамін був незрівнянний у ролі Джиммі та історія подана під цікавим ракурсом, але з-за розбіжностей з власниками прав на композиції, фільм залишився обділений головним тузом картини, великою спадщиною Хендрікса. Хоча повторюся мені кіно сподобалося.

До щастя «Get on top» рясніє сексуально зарядженими звуками фанку, і ви почуєте практично всі найкращі композиції Джеймса за виключення очікуваної особисто мною «Boss», але варто причепитися. Так само зазначу і Томаса Ньюмана одного з моїх улюблених композиторів, його оригінальної музики тут не так багато, але те, що він написав встигне вас зачарувати.

Акторський склад не рясніє зірками, так і на мою скромну думку тільки краше від цього став. Було приємно побачити і Дена Ейкройда, і Еллісон Дженні, блискучий Чедвиг Боузман тепер на довго западе в моїй пам’яті.

Дякуємо за увагу та дивіться хороше кіно.

Також крім Джеймс Браун: Шлях нагору (2014) радимо переглянути:

Single Post Navigation

Залишити коментар