Кіноблог кінопанорама – reirans

Представляємо бойовики, аніме – відеоблог кіношка дивитися онлайн

Чокнутий професор 2: Родина Клампов / Nutty Professor II: The Klumps (2000)

Чокнутий професор 2: Родина Клампов / Nutty Professor II: The Klumps (2000)

Опис фільму – Чокнутий професор 2: Родина Клампов / Nutty Professor II: The Klumps (2000):

  • Дивитися онлайн:

    http://goo.gl/A5XLu9

  • Рік:

    2000

  • Назва:

    Чокнутий професор 2: Родина Клампов

  • Оригінальна назва:

    Nutty Professor II: The Klumps

  • Режисер:

    Пітер Сігал

  • Сценарій:

    Беррі Ст. Блауштейн, Девід Шеффілд, Пол Вайц

  • Продюсер:

    Брайан Грейзер, Джеймс Д. Брубейкер, Майкл Юінг

  • Оператор:

    Дін Семлер

  • Композитор:

    Девід Ньюман

  • Художник:

    Вільям А. Елліотт, Грег Папалиа, Шэрен Девіс

  • Монтаж:

    Вільям Керр

  • Жанр:

    фантастика, мелодрама, комедія

  • Час:

    Вільям Керр

  • У головних ролях:

    Едді Мерфі, Джанет Джексон, Ларрі Міллер, Джон Алес, Річард Гант, Анна Марія Хорсфорд, Мелінда МакГроу, Ямал Міксон, Гебріел Вільямс, Кріс Елліот

Про фільм – Чокнутий професор 2: Родина Клампов / Nutty Professor II: The Klumps (2000):

Смотреть онлайн Чокнутый профессор 2: Семья Клампов – Симпатязі Шерману пощастило подвійно! По-перше, професор винайшов чудовий омолоджуючий еліксир, за який йому вже запропонували астрономічну суму.

По-друге, Кламп «втюханий по вуха» в чарівну викладачку Деніз Гейнс. І, що найголовніше, прекрасна Деніз відповідає Шерману взаємністю. Тут, здавалося б, і казці кінець… ан немає.

Ховається в тучном тілі професора сексуально одержимий нахаба Бадді Лав, альтер-его скромника Клампа, виривається назовні, щоб перевернути все з ніг на голову!

Трейлер фільму – Чокнутий професор 2: Родина Клампов / Nutty Professor II: The Klumps (2000):

Рецензія фільму – Чокнутий професор 2: Родина Клампов / Nutty Professor II: The Klumps (2000):

Основні претензії в цьому фільмі — до сценарію. Так, величезні касові збори суперхіта Тома Шэдьяка не давали спокійно спати продюсерам, і продовження робили, вже не грунтуючись на класичній комедії Льюїса, а наспіх клепаючи штучний і кілька натужний сценарій. Все, що в першій частині становило родзинку фільму, тут збільшилася втричі.

Тепер милий і чарівний Шерман Кламп і завзятий Бадді Лав більше не є провідними персонажами, на перший план виходять прикрості і радості сімейки Кламп. А той, хто дивився першу частину, знає, що це за сім’я — лайка, крики, пердеж, постійні підколки і сварки. Тепер Клампов на екрані стало вдвічі більше. Наукова складова фільм перетворилася в несосвітенну дурницю, в першій частині, вона, принаймні, була хоч трохи правдоподібною і кумедною, а тепер почалася просто маячня.

Але все це так, дрібниці. Плюс фільму в тому, що Пітер Сігал з успіхом повторив всі основні фішки шедьяковского хіта і зумів зробити вторинний, але цілком гідний продовження. Слова «хороша комедія» до нього цілком застосовні. Залишивши в стороні сценарну складову, ми можемо насолоджуватися свистопляскою цілої галереї образів, створених чудовим Едді Мерфі. Це його черговий бенефіс, а, оскільки Клампы стализанимать більше екранного часу, ми можемо побачити характер кожного персонажа в подробицях.

Може, герої не дуже цнотливі і психологичны, зате кожен змушує реготати. Мерфі знову невгамовна, винахідливий і унікальний. Його роботу інакше, як сверхмобилизацией всіх його комічних можливостей і не назвеш — яка різноманітність, який спектр комічних прийомів, які різні герої!

Гумор комедії, треба сказати, став навіть м’якше, ніж у першій частині, як-то добрішими і навіть зробив ухил в сентиментальність, що, втім, не робить цей фільм не смішним. Навпаки, деякі епізоди змушують реготати! А вже коли за справу береться бабуся Кламп, навіть задирака Бадді отримає по заслугах…

З’явилося у фільмі кілька забавних персонажів — молчащий і сухий, як мумія дідок Айзек, «коханець» бабусі Кламп, а місце нареченої Шермана — красуні Джади Пінкетт-Сміт, зайняла красуня Джанет Джексон. Актриса вона, звичайно, нічого з себе не представляє, але дівчина дуже красива, та й роль у неї простенька.

Загалом, фільм вийшов чудовим з точки зору акторської гри, вірніше, ігри одного Мерфі. Ну, і до всього іншого, це дуже смішна й захоплююча комедія, знову і знову змушує дивуватися майстерності чорношкірого знаменитого коміка і гримера ріка Бейкера. Всім, кому сподобалася перша частина, ця буде в радість!

Також крім Чокнутий професор 2: Родина Клампов (2000) радимо переглянути:

Single Post Navigation

Залишити коментар