Кіноблог кінопанорама – reirans

Представляємо бойовики, аніме – відеоблог кіношка дивитися онлайн

Уїджі: Дошка Диявола / Ouija (2014)

Уїджі: Дошка Диявола / Ouija (2014)

Опис фільму – Уїджі: Дошка Диявола / Ouija (2014):

  • Дивитися онлайн:

    http://goo.gl/nu87zj

  • Рік:

    2014

  • Назва:

    Уїджі: Дошка Диявола

  • Оригінальна назва:

    Ouija

  • Режисер:

    Стайлз Уайт

  • Сценарій:

    Джульєтт Сноуден, Стайлз Уайт

  • Продюсер:

    Майкл Бей, Джейсон Блум, Ендрю Форм

  • Оператор:

    Девід Эммерихс

  • Композитор:

    Антон Санко

  • Художник:

    Беррі Робисан, Кейт Бэнгс, Джеремі Вулсі

  • Монтаж:

    Кен Блекуелл

  • Жанр:

    жахи

  • Час:

    Кен Блекуелл

  • У головних ролях:

    Олівія Кук, Ана Кото, Дарен Кагасофф, Б’янка А. Сантос, Дуглас Сміт, Шеллі Хенніг, Сьєрра Хойерманн, Санні Мей Еллісон, Лін Шей, Клаудія Кац

Про фільм – Уїджі: Дошка Диявола / Ouija (2014):

Смотреть онлайн Уиджи: Доска Дьявола – Компанія друзів змушена зіткнутися з їх самими страшними кошмарами, після того, як пробуджує темні сили за допомогою спіритичної дошки.

Трейлер фільму – Уїджі: Дошка Диявола / Ouija (2014):

Рецензія фільму – Уїджі: Дошка Диявола / Ouija (2014):

Людину завжди інстинктивно тягнуло до всього таємничого, загадкового і нез’ясовно. Що завжди відштовхує одних людей і лише стимулювало нездоровий інтерес інших. Ось і однією з найголовніших таємниць, яка вже довгі століття мучить свідомість людини завжди була тема життя після смерті. Чи є життя після смерті ? Куди відправляється душа після того, як покидає тіло ? Є, що після смерті, або ж чорний екран, game over і повне зникнення із загального круговороту всесвіту ?

Саме цим питанням і вирішив задатися режисер даної картини Стайлз Уайт, який всупереч численним очікуванням, не став заглиблюватися в цю тему занадто глибоко і зняв звичайний молодіжний ужастик. Відрадно вже те, що іменитий кінематографіст Майкл Бей в компанії своїх товаришів з Platinum Dunes Ендрю Формом і Бредом Фуллером не став перезнімати чергову класику жанру жаху, а повністю сконцентрувався на самостійному проекті.

Які перепони не виникли на шляху даної картини до широкого екрану. Немов самі духи натякали на не настільки радісну долю картини, яка все ж її і наздогнала. Адже очікуючи справді цікавий і дійсно якісний фільм жахів, ми отримали черговий молодіжний «скриммер», не виділяється нічим видатним навіть без особливих претензій досвідчених глядачів.

Сюжет картини вийшов просто ніякий і багато в чому саме він справно тягнув картину до самого низу протягом всієї стрічки. Адже мало того, що творці картини на всю експлуатували численні штампи і стереотипи жанру, так і не намагалися освіжити їх несподіваними моментами або ж нововведеннями. Ось чому сюжет картини гранично передбачуваний з самого початку. У тому числі і в рамках того, хто помре наступним, хто залишиться живим до фіналу і залишиться, хтось живим зовсім.

Досить слабо виглядає фільм і з точки зору візуального ряду. Знятий фільм стильно і красиво, але особливої атмосфери я в картині не помітив. Немає ні напруги, ні саспенсу, ні чого-небудь віддалено нагадує все це. Власне як і очікуваних БУ-моментів, яких в картині виявилося злочинно мало як в рамках кількості, так і якості. Таким чином, не залишаючи картині ні єдиного шансу для реабілітації. Навіть актори зіграли якось прісно. Настільки, що нічого доброго і нічого поганого щодо їх гри додати не хочеться. Власне як і немає можливості виділити когось особливого із загальної маси.

2 з 10

Уїджі: Дошка Диявола — це далеко не той страшний фільм жахів, який нам обіцяли всі ці роки перебування картини «довгобудом». Фільм вийшов відверто слабким, дурним і зведеним до злочинного мінімуму видовищних чи страшних моментів. Але один з продюсерів картини Джейсон Блум знову використовує практику «мікро бюджету», з яким навіть самий слабкий фільм здатний окупити свої виробничі витрати, а значить цей художній «кошмар» може навіть обзавестися продовженням.

Також крім Уїджі: Дошка Диявола (2014) радимо переглянути:

Single Post Navigation

Залишити коментар